Verzekering

Als trotse autobezitter wilt u uw auto natuurlijk goed verzekeren. Sterker nog: in Nederland is het wettelijk verplicht om de auto te verzekeren. Een autoverzekering neemt de kosten op zich, waarvoor de bestuurder aansprakelijk is. Mocht u ook de schade aan uw eigen auto willen dekken, dan kunt u kiezen voor een ruimere dekking. Dit is niet verplicht. De verzekering kan zelf online worden afgesloten, maar u kunt hiervoor ook bij ons terecht. Onze medewerkers kunnen direct een autoverzekering voor u afsluiten, zodat u verzekert de weg op kunt.

Bij Auto Quick Service helpen wij graag bij het verzekeren van de auto. Door verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken weet u zeker dat de juiste keuze wordt gemaakt. Gaat u voor een WA verzekering, WA+ Beperkt Casco of voor een Allrisk verzekering? Bij ons kunt u helemaal zelf de gewenste dekking kiezen.  

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor het verzekeren van een auto of advies over de autoverzekering? Neem dan contact met ons op!

RVIlwd5ZMkzoBKT6PxQRZn7PLrER9o2Uai1uUudo.jpeg